• Vyprodáno
Himoto Corr Truck 4x4 2,4 GHz RTR (HSP Rally Monster) – 17091
search
  • Himoto Corr Truck 4x4 2,4 GHz RTR (HSP Rally Monster) – 17091

Himoto Corr Truck 4x4 2,4 GHz RTR (HSP Rally Monster) – 17091

4 845,96 Kč
S DPH
Počet
Vyprodáno

Himoto Corr také známý jako Rally Monster je RC model po vzoru skutečného soutěžního vozu. První, co vás upoutá, je jeho sportovní, realistický vzhled. Odolné odpružení v kombinaci se širokým rozchodem předních a zadních kol poskytuje modelu mimořádnou trakci. Takových univerzálních konstrukcí je na trhu málo.

Himoto Corr je model, který nejenže může s jistotou konkurovat ostatním modelům s krátkou dráhou, ale v některých ohledech může být dokonce lepší! Vůz je vybaven celoplošnými ložisky kol, což je u jiných značek stejné třídy, kde jsou místo ložisek použita ložiska, vzácností. Díky tomuto řešení se zvyšuje životnost vozu a snižuje valivý odpor, což se výrazně promítá do výkonu vozu a komfortu používání.

Další senzací je 2,4GHz rádio se systémem End Point Adjustment (EPA) , díky kterému si můžeme individuálně upravit chod každého serva. Díky EPA můžeme stanovit limity, ve kterých mají serva pracovat a například omezit maximální rychlost našeho modelu - to je velmi užitečné pro začátečníky. To vám umožní vyhnout se příliš rychlé jízdě a možnému poškození vozu způsobenému nezkušeným řízením.
Prezentovaný Himoto Corr je Ready To Run auto, které je připraveno k jízdě hned po vybalení z krabice, jediné, co potřebujete, jsou 4 AA baterie (obyčejné "prsty") do vysílače, které můžete také zakoupit v našem obchodě.

200202
chat Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.