• Vyprodáno
Tester baterií REBEL RB-168
search
  • Tester baterií REBEL RB-168
  • Tester baterií REBEL RB-168
  • Tester baterií REBEL RB-168
  • Tester baterií REBEL RB-168

Tester baterií REBEL RB-168

175,68 Kč
S DPH
Počet
Vyprodáno

Tester baterii Rebel Tools RB-168

Tester baterií Rebel Tools RB-168

Rebel Tools jsou především zařízení, která jsou navržena tak, aby podporovala kutily, kteří chtějí provádět drobné renovační práce svépomocí. Vzhledem k tomu, že dobré elektrické nářadí není všechno, byla tato řada rozšířena o řadu měřicích přístrojů . Jsou mezi nimi univerzální a klešťové měřiče , jejichž funkce umožňují měření různých fyzikálních veličin včetně napětí a intenzity stejnosměrného a střídavého proudu, což umožní např. detekci poruchy v elektroinstalaci. Multimetry Rebel Tools navíc v závislosti na modelu umožňují měřit teplotu objektu, kontrolovat kontinuitu obvodu nebo testovat diody a hFE tranzistory. Nepotřebujete multifunkční zařízení? Vyberte si ze dvou modelů indikátorů napětí, které měří AC / DC napětí.

Renovace často vyžadují zásah do omítky. Proto řada Rebel Tools obsahuje také detektor 3 v 1 pro detekci kovů , napětí a dřeva. Díky tomuto zařízení zjistíte, kde můžete bezpečně vyvrtat do zdi otvor pro montáž obrazu nebo police bez obav z poškození elektroinstalace.

Tím měřicí přístroje z řady Rebel Tools nekončí! K dispozici máte také tester telefonních linek , který vás informuje mj. o zkratech a přerušeních vodičů nebo jejich obráceném pořadí. Potřebujete více funkcí? Vyberte páry vodičů, které hledáte , což vám kromě testování telefonních kabelů umožňuje také testovat síťové kabely, provádět test kontinuity a lokalizovat kabely, které hledáte.

Díky Rebel Tools můžete také zapomenout na klasickou odměrku? série obsahuje laserový měřič vzdálenosti s dosahem 18 metrů. Za pozornost stojí další funkce tohoto dálkoměru, např. vodováhou nebo měření plochy nebo objemu. Série měřicích přístrojů Rebel Tools je doplněna o testery baterií, které vám umožní kontrolovat beterie: 9 V, AAA, AA, C, D a tlačítko.

214846
chat Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.