• Vyprodáno
Coyote EBD 2,4 GHz RTR 1:10 4WD - R0188
search
  • Coyote EBD 2,4 GHz RTR 1:10 4WD - R0188
  • Coyote EBD 2,4 GHz RTR 1:10 4WD - R0188
  • Coyote EBD 2,4 GHz RTR 1:10 4WD - R0188

Coyote EBD 2,4 GHz RTR 1:10 4WD - R0188

5 955,12 Kč
S DPH
Počet
Vyprodáno

Coyote EBD od VRX Racing je elektrický model 4WD s karoserií v měřítku 1:10 po vzoru amerického Chevroletu Blazer. Ocelové diferenciální režimy, programovatelný obousměrný regulátor rychlosti, silné servo řízení jsou jen některé z vlastností, které jej odlišují od konkurence. Obrovskou výhodou modelu je také 2,4GHz rádio , díky kterému můžete závodit s ostatními soupeři bez obav z překrývání signálů.



Coyote byl vybaven řadou unikátních řešení:

  • moderní pohon 4 kol se systémem, který chrání převody před nadměrným opotřebením v důsledku prokluzu,
  • přestavěná převodovka pro snížení těžiště,
  • zesílená a přepracovaná ovládací ramena,
  • byla zavedena možnost nastavení rozvoru na nábojích,
  • v systému řízení se objevily hnací hřídele s kardanovými hřídeli,
  • podvozek získal tuhost díky zesílené horní desce,
  • celá konstrukce je navržena tak, aby usnadnila servis modelu a zavádění úprav.
Na první pohled je vidět, že Coyote má něco do sebe. Po vzoru oblíbených amerických SUV, tedy sportovních a užitkových vozů, které kombinují vlastnosti osobních a terénních vozů, si zachovává dynamickou siluetu, jízdní vlastnosti a vysokou kvalitu zpracování. Coyote zároveň zůstává modelem, který se snadno učí a používá i pro začínající řidiče .
Konstrukce typu SUV umožňuje jak vyvíjení vysokých rychlostí na asfaltu, tak jízdu v terénu na téměř jakémkoli povrchu. Široký rozchod a velká kola o rozměru 104 x 43 mm zaručují stabilitu v zatáčkách a patřičná světlá výška a moderní pohon 4x4 vám umožní vyřádit se na nerovnostech. Přesné přizpůsobení modelu podmínkám je možné díky nastavitelnému odpružení .
Pro zajištění odolného a spolehlivého provozu je model vybaven kovovými diferenciály . Plastové díly jsou vyrobeny z plastů se zvýšenou pružností, díky čemuž jsou méně náchylné k prasklinám. Model je dodáván s moderní pistolovou vysílačkou 2,4GHz s velmi dlouhým dosahem - dříve zmizí ze zorného pole, než ztratí signál z vysílače. Coyote je elektrický model, takže za špatného počasí si s ním můžete hrát i doma.


Další silnou stránkou tohoto modelu je obousměrný regulátor otáček 400A s chladičem. Tento stojan, kromě NiMH / NiCd baterií, plně podporuje LiPo 7,4V baterie . Kromě toho, programovatelné vypínání, přehřátí, plazivý pás z něj dělá naprostou senzaci v této třídě vozů.
Prezentovaný Coyote EBD 2,4GHz je RTR RC auto, které je připraveno k jízdě hned po vybalení z krabice, stačí vám 8 AA baterií (obyčejné "prsty") do vysílače, které můžete také zakoupit v našem obchodě.
216115
chat Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.