• Vyprodáno
Spouštěcí panel - 212
search
  • Spouštěcí panel - 212
  • Spouštěcí panel - 212

Spouštěcí panel - 212

665,82 Kč
S DPH
Počet
Vyprodáno

Univerzální startovací panel Q-Model typ 212 je jedním z nejoblíbenějších modelů tohoto typu na trhu.

Je vybaven všemi potřebnými výstupy potřebnými pro efektivní a rychlé uvedení spalovacího modelu do provozu:
  • Výstup zapalovací svíčky (1,5 V) s pohodlným nastavením intenzity proudu (velký, citlivý knoflík na potenciometru) a ukazatelem
  • Výstup čerpadla (12V) s možností reverzace směru chodu (stlačení / sání) a pohodlným vypínačem ON / OFF
  • Startovací výstup (12V)
Pro pohodlí práce a bezproblémovou přípravu proudových spojů sada obsahuje sadu 6 banánků 4mm s červeným a černým plastovým pouzdrem a také pár krokodýlích svorek pro připojení k gelové baterii.

Panel je napájen stejnosměrným proudem 12V (nejlépe Pb 12V gelová baterie)

Standardní rozměry panelu 152 x 91 mm zajišťují bezproblémovou instalaci prakticky do jakékoli modelářské krabičky na trhu (4 montážní šrouby v balení). Výrobce také přibalil velmi užitečný, lehký ABS výlisek, který chrání spodní stranu panelu před případným mechanickým poškozením nebo potřísněním.

Modeláři využívající panel 212 oceňují zejména velmi pohodlné ovládání intenzity proudu přiváděného do svíčky, což se hodí zejména v nepříznivých okolních podmínkách. Díky čitelnému indikátoru a velmi citlivému nastavení na měkce pracujícím knoflíku nejenže velmi rychle a snadno zvolíte správnou intenzitu proudu dodávaného do svíčky, ale také snížíte možnost jejího vyhoření na naprosté minimum. Pracovní ručička je navíc i indikátorem účinnosti samotné svíčky – nemusíte tedy instalovat další diody a další indikátory informující o možném vyhoření svíčky instalované v hlavě motoru.
68429
chat Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.