• Vyprodáno
Spouštěcí panel - 212-1
search
  • Spouštěcí panel - 212-1

Spouštěcí panel - 212-1

1 533,06 Kč
S DPH
Počet
Vyprodáno

Spouštěcí panel Q-Model 212-1 je jedním z nejoblíbenějších spouštěcích panelů na trhu. Kombinuje všechny nejnutnější funkce potřebné k provozu spalovacích motorů s dodatečně instalovaným obousměrným palivovým čerpadlem a mimořádně užitečným potenciometrem regulujícím intenzitu proudu přiváděného do zapalovací svíčky a to za velmi příznivou cenu.

Pro pohodlí práce a bezproblémovou přípravu proudových spojů obsahuje sada sadu 4mm banánků s červeným a černým plastovým pouzdrem, respektive pro připojení startéru, sadu PIN konektorů pro připojení vlákna svíčky, jako také pár krokodýlích svorek pro připojení k gelové baterii.

Instalované výstupy:
  • 2x Banán 4mm pro instalaci elektrického startéru
  • 2x PIN pro instalaci vlákna svíčky
  • dva konce pro připojení silikonového palivového potrubí k palivovému čerpadlu
  • potenciometr regulující intenzitu proudu přiváděného do svíčky
  • indikátor [A] proudu dodávaného do zapalovací svíčky a testeru nabití gelové baterie


Panel je napájen stejnosměrným proudem 12V (nejlépe gelovou baterií Pb 12V)

Modeláři využívající panel 212-1 oceňují zejména velmi pohodlné ovládání proudu přiváděného do svíčky, což se hodí zejména v nepříznivých okolních podmínkách. Díky čitelnému indikátoru a velmi citlivému nastavení na měkce pracujícím knoflíku nejenže velmi rychle a snadno zvolíte správnou intenzitu proudu dodávaného do svíčky, ale také snížíte možnost vyhoření na naprosté minimum. Kromě toho je pracovní ukazatel také indikátorem účinnosti samotné svíčky - nemusíte tedy instalovat další diody a další indikátory informující o možném vyhoření svíčky instalované v hlavě motoru. Indikátor má také funkci kontroly úrovně nabití gelové baterie napájející panel.

Uzavřená ve standardních rozměrech 152 x 91 mm zajistí bezproblémovou instalaci prakticky do každé modelářské krabičky na trhu (4 montážní šrouby v balení). Výrobce také přibalil velmi užitečný, lehký ABS výlisek, který chrání spodní stranu panelu před případným mechanickým poškozením nebo potřísněním.
124207
chat Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.